martes, 14 de enero de 2014

L'INCREÏBLE NEN MENJA LLIBRES d'Oliver Jeffers

Començo aquest projecte amb un dels meus llibres il·lustrats preferits perquè la seva història és simbòlicament el que m'agradaria que fessin els nostres fills: menjar-se un món de llibres!

L'increïble nen menja llibres de Oliver Jeffers, autor del text i de les il·lustracions,
publicat en català per Andana Editorial l'any 2013.
(La versió original en anglès, The Incredible Book Eating Boy, és de 2006)


A l'Enric, el protagonista, li agraden els llibres. Però no com agraden normalment: a l'Enric li encanta menjant-se els llibres. Un dia comença per casualitat i a poc a poc, cada dia una mica més... acaba menjant-se llibres sencers de totes les matèries, sobretot els llibres vermells. Així l'Enric es torna cada vegada més intel·ligent, fins i tot sap més coses que els seus pares i la seva mestra!




Però és clar, com en totes les coses, exagerar no porta bons fruits i així l'Enric haurà d'inventar-se alguna altra cosa que fer amb aquests llibres...



Il·lustrat magistralment per Oliver Jeffers (mireu la seva pàgina web per descobrir més llibres d'aquest increïble il·lustrador  http://oliverjeffers.com/) aquest àlbum il·lustrat diverteix grans i petits i no pot, amb aquest personatge tan simpàtic, no fern-us apassionar un cop més a la lectura.
Un detall a la contraportada encantarà als vostres fills!
Espero que us agradi!

El podeu trobar també a la bibliotèca del barri i a l'Abacus d'Hostafrancs.



4 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Raquel gràcies!!! ens hem de coneixer personalment! encara no he passat mai a La Parada i tothom en parla super bé, doncs a veure si trovo aviat un'estoneta i et vinc a veure :)) un petó

      Eliminar
    2. Ohh s'ha esborrat el comentariii i no se com es recupera :(((

      Eliminar
  2. Moltes gràcies per aquesta magnífica ressenya. A Andana Editorial estem molt contents de compartir llibres com els de l'Oliver Jeffers.

    ResponderEliminar